Zoek en Boek

Appartement Grote Berg Sunshine

Appartement Grote Berg Sunshine is een comfortabel appartement met veel privacy en een eigen palapa.Het nette appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, een tweepe..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 32

Appartement Tropical

Appartement Tropical heeft twee verdiepingen.Op de benedenverdieping bevindt zich de ruime woonkeuken. Hier kunt u aan de ruime eettafel aanschuiven voor uw ontbijt, lunch of ..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 47

Villa Tropical Dream

Villa Tropical Dream kennismakingskorting 10%: nu voor slechts 71 euro per nacht. Villa Tropical Dream is een gezellig huis gelegen in een gezellig klein 'hofje', Kashutuin. Het li..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 79
per dag

Villa Dorada

Nieuw: Pak de kennismakingskorting! Hoort u bij de eerste 10 reserveringen in 2018? Moderne villa op Coral Estate met zwembad en vrij uitzicht over zee. Vakantie op het hoogste ni..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 112,50

Villa Natalya

Villa Natalya is een luxe villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers. Gelegen op een toplocatie in het exclusief besloten resort Coral Estate. Bij het betreden van de woning door de vo..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 139
per dag

Villa Blue Ocean

Villa Blue Ocean is een gezellig ingerichte en comfortabele villa voor een heerlijke ontspannen vakantie. Op slechts één minuut lopen van het strand! Dit is..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 125

Gastenverblijf Caribbean Dream

Het gastenverblijf bij Villa Caribbean Dream kan apart geboekt worden.Voorwaarde is dat er geen gasten verblijven in het hoofdverblijf. U bent dan dus als enige gasten op het terre..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 137

Villa Caribbean Dream

De riante Villa Caribbean Dream is hoog gelegen op Coral Estate op een kavel van circa 2.100 m2 met volop uitzicht op de Caribische Zee en het Binnenmeer, San Sebastiaan en Wi..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 191

Villa Caribbean Sunrise

Villa Caribbean Sunrise is van alle gemakken en luxe voorzien. De villa ligt op het prachtige landgoed van Coral Estate en is zeer goed onderhouden. Dit is een absolute t..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 233

Villa Westpunt Curacao

Villa Westpunt Curaçao laat niet moeilijk raden waar deze prachtige accommodatie met een privé zwembad, riante tuin en uitzicht op zee, is te vinden.Dit stukje paradi..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 79

Villa Brakkeput

Deze geweldige goed gelegen villa heeft vier 2-persoons slaapkamers met vier badkamers. Vanaf de porch stapt u zo in het zwembad. Op de benedenverdieping kunt u zien wie er bo..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 150

Auto: Hyundai Tucson SUV

Onze Hyundai Tucson SUV is uitsluitend beschikbaar voor huurders van huizen van VVVCuracao.nl / CuracaoHolidayHouse.com De auto heeft een automatische transmissie en..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 37