Zoek en Boek

Graag stellen wij ons eerst even aan u voor.

Wij zijn Tosca en Ed Pach.
Enkele jaren geleden kwamen wij op Curacao tijdens de stageperiode van onze dochter.
Een prachtig eiland, met een (kleur)rijke historie, een bloeiende cultuur, kristal helder turquoise water, een heerlijke temperatuur, prachtige, vriendelijke mensen, heerlijk eten, ontspannen sfeer, gezelligheid, de muziek, het bruisende leven; het zijn slechts enkele kenmerken die ons zo aanspraken. Al snel wisten we: "Hier willen we wonen! Dit wordt onze plek onder de zon!"

Na vele zoektochten, vonden we het ideale huis. Zeer centraal gelegen en op een plek waar ook u zich vast direct thuis zult voelen.

Helaas zijn we nog niet naar Curacao verhuisd en verhuren we ons huis als we er niet zelf verblijven. Na enige tijd deed zich de mogelijkheid voor om er een tweede huis bij te kopen en er kwam zelfs een derde bij.
Ook vrienden hebben ons gevraagd hun huis te verhuren, daar ook zij ons concept ondersteunen: persoonlijk contact, goed onderhouden woning, een goed aanbod voor een betaalbare prijs en een goede service.

En dat vinden we leuk: jou het beste aanbod en een onbezorgde vakantie bezorgen. Je moet er jarenlang plezierige herinneringen aan overhouden. (En natuurlijk ook gauw weer reserveren).

Het levert ons nu al jaren vele tevreden en terugkerende gasten. Ook zijn we door Zoover alweer 5 maal beloond met de Zoover Award. U vindt de reacties van vele gasten door bij Zoover.nl de naam van uw favoriete vakantiewoning in te vullen.

Een woning zonder zorgen? U bent van harte welkom!

Met zonnige groet,

Tosca en Ed