Zoek en Boek

Appartement Tropical

Appartement Tropical heeft twee verdiepingen.Op de benedenverdieping bevindt zich de ruime woonkeuken. Hier kunt u aan de ruime eettafel aanschuiven voor uw ontbijt, lunch of ..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 47

Villa Amarilla

Villa Amarilla, een bijzonder gezellig huis, gelegen in een gezellig klein 'hofje', Kashutuin, ligt zeer centraal op het eiland. De bewoners van de wijk, zowel van Nederlandse als ..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 75

Villa Coral Breeze

Nieuw: Pak de kennismakingskorting! Hoort u bij de eerste 10 reserveringen in 2019? Moderne villa op Coral Estate met zwembad en vrij uitzicht over zee.Vakantie zonder zorgen in de..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 112,50

Villa Jan Sofat

Vakantievilla Jan Sofat is, zoals de naam al aangeeft, gelegen in de beveiligde wijk Jan Sofat aan het Spaanse Water. Zeer geschikt voor in totaal 8 personen. De villa is gel..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 135

Gastenverblijf Caribbean Dream

Het gastenverblijf bij Villa Caribbean Dream kan apart geboekt worden.Voorwaarde is dat er geen gasten verblijven in het hoofdverblijf. U bent dan dus als enige gasten op het terre..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 137

Villa Caribbean Dream

De riante Villa Caribbean Dream is hoog gelegen op Coral Estate op een kavel van circa 2.100 m2 met volop uitzicht op de Caribische Zee en het Binnenmeer, San Sebastiaan en Wi..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 191

Villa Caribbean Sunrise

Villa Caribbean Sunrise is van alle gemakken en luxe voorzien. De villa ligt op het prachtige landgoed van Coral Estate en is zeer goed onderhouden. Dit is een absolute t..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 233

Villa Brakkeput

Deze geweldige goed gelegen villa heeft vier 2-persoons slaapkamers met vier badkamers. Vanaf de porch stapt u zo in het zwembad. Op de benedenverdieping kunt u zien wie er bo..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 150

Auto: Hyundai Tucson SUV

Onze Hyundai Tucson SUV is uitsluitend beschikbaar voor huurders van huizen van VVVCuracao.nl / CuracaoHolidayHouse.com De auto heeft een automatische transmissie en..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 37